Доставка

Доставките на стоките предлагани на нашия интернет магазин за територията на Република България се извършват чрез куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди.

Всички цени посочени за различните продукти са крайни и в български левове, но не включват разходите за куриерски услуги.

Цените на услугата за доставка варират според начина на заплащане, който ще избереш и ще бъдат добавени на по-късен етап при обработване на твоята заявка преди изпращането и до нас:

 Чрез наложен платеж (заплащане на куриер при доставката):

Пример

При поръчка на гумено пате от 7.50 лв с наложен платеж до гр. София и офис на Еконт, който си посочил изрично и предварително при регистрацията на поръчката, цената която ще платиш на куриера ще бъде:
7,50 + 5,50 или общо 13,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 55 лева !

Срок на доставка:

Обикновено в рамките на един работен ден следващ деня на твоята заявка, ние ще предадем товята поръчка на куриер. Възможно най-скоро след това ние ще потвърдим това на e-mail адреса ти или ще се свържем лично с теб на телефона ти за връзка, които си ни предоставил.

В зависимост от населеното място до което поръчваш, доставката ще пристигне при теб в рамките на до 3 (три) работни дни след като заявката ти е била предадена на куриер и ти си бил известен за това по e-mail или телефон.

При пристигане на поръчката в твоя град, ти ще получиш SMS известяване за това от куриера на номера, който си предоставил за връзка.

Доставки не се извършват в почивните дни, както и на официалните празници.

Повече актуална информация за офисите и графика на Еконт Експрес можеш да откриеш на страницата им в интернет: www.econt.com.

Dekasta © 2019