Как да поръчам

Тук ще намериш информация как по-лесно да пазаруваш чрез интернет магазин www.101pateta.com.
В лявата част на нашата страница можеш да откриеш линкове към всички видове продукти предлагани на нашия интернет магазин, както и техни описания и снимки.

За твое улеснение сме ги разделили в категории според техните особености и характеристики.

Добавяне на продукти в кошницата

След като си избрал своето любимо гумено пате и си решил, че искаш да го поръчаш, просто натисни бутона "Добави”. След натискане на този бутон, твоят избор ще бъден добавен към твоята лична кошница, а в горната дясна част на страницата ще имаш достъп до по-детайлна информация за това (меню "продукт(а)”).

Ако искаш да поръчаш втора бройка от същото пате, просто натисни бутона "Добави” още веднъж или в менюто "Кошница", напиши в полето "количество" желаната от теб бройка (след което не забравяй да натиснеш бутона отдясно "промяна" за да актуализираш цената).  Подходи по същия начин и при други продукти, които искаш да поръчаш.

Всички продукти изложени на нашата интернет страница, които са достъпни за "добавяне в кошницата" са в наличност към момента на твоята заявка. Ако бутона "Добави" не е активен към момента на твоята заявка или пък искаш да поръчаш по-големи количества от даден продукт, моля свържи се с нас на телефон или e-mail, за да уточним подробностите и организираме възможно най-удобната за теб доставка.

По време на целия ти престой на нашата страница ще можеш да следиш за актуалната стойност на твоята поръчка в менюто "Кошница”.

Обърни внимание, че цените, които са посочени са крайни и в български левове.
Разходите за доставка не са включени. Те ще бъдат добавени на по-късен етап при обработване на твоята заявка, в зависимост от услугата, която ще избереш.

Информация за заплащането

Ние ти предлагаме възможноста да заплатиш поръчаните от теб стоки и продукти чрез наложен платеж на куриера при получаване на доставката. Към момента са възможни:

  • Доставка до офис на Еконт с наложен платеж.
  • Доставка на посочен адрес с наложен платеж.

Информация за доставката, както и всички разходи по нея може да намериш в раздел Доставка.

Завършване на поръчката

Когато си готов и вече нямаш търпение да получиш твоето ново и невероятно гумено пате за вана, не ти остава нищо друго освен да пристъпиш към поръчката. Можеш да направиш това директно, като натиснеш "Поръчка" от горното меню. Можеш да направиш това и в меню "Кошница”. Там ще можеш да прегледаш всички продукти, които си поставил в кошницата си до момента, както и да направиш някои промени. Можеш да промениш бройките като въведеш цифра директно в полето "количество” или да махнеш някой от продуктите като натиснеш "премахване”. Ако всичко е наред, натисни бутона "Поръчка”.

На следващата страница ще имаш възможност да въведеш данните за твоята доставка.

В "Стъпка 1" можеш да избереш дали да продължиш своята поръчка като "гост", да се регистрираш или да ползваш вече направена от теб регистрация в сайта. Регистрацията в сайта ще ти даде възможност да следиш историята на поръчките ти, техния статус, както и да получаваш новини за бъдещи промоции, игри, нови видове и всякаква друга полезна и интересна информация свързана с продуктите и услугите предлагани на страницата ни.

В "Стъпка 2" ще имаш възможност да въведеш данните си за доставка. Важно е да попълниш внимателно и вярно всяка информация, която се изисква, защото от това пряко зависи твоята доставка. Ние ти гарантираме, че предоставените от теб лични данни и информация ще се събират и използват единствено и само за осигуряване на нормалната работа на нашия интернет магазин, както и за подобряване на предлаганите чрез него продукти и услуги, спазвайки българското законодателство, приложимите международни актове и добрите нрави.

За повече информация относно политиката ни за защита на личните данни, както и какви могат да бъдат последствията при невярно и грешно попълнени данни, виж в раздел Общи условия.

В "Стъпка 3" избери начин за доставка: "Доставка до адрес", "Доставка до офис на Еконт" или "Доставка за Варна" (ако за адрес на доставка си избрал гр. Варна).

В "Стъпка 4" избери начин на плащане. За сега идинствената опция е чрез наложен платеж. За да продължиш напред ще е необходимо да прочетеш и приемеш Общите условия на сайта.

В "Стъпка 5" ще можеш отново да прегледаш данните на твоята поръчка. Ако всичко е наред, натисни бутона "Потвърждение на поръчка".

Потвърждение на поръчката

Възможно най-скоро след като изпратиш своята заявка, натискайки бутон "Потвърждение на поръчка”, ние ще ти изпратим съобщение за потвърждение на e-mail адреса, който си ни предоставил лично. Вътре ще намериш детайлна информация за твоята заявка и нейната точна стойност.

Обикновено в рамките на един работен ден следващ деня на твоята заявка, ние ще предадем товята поръчка на куриер. Възможно най-скоро след това ние ще потвърдим това на e-mail адреса ти или ще се свържем лично с теб на телефона ти за връзка, които си ни предоставил.

Ами това е! Сега ти остава да изчакаш до три работни дни, в зависимост от населеното място, където се намираш и след като поръчката ти пристигне при теб, забавлението да започне!

Начало

Dekasta © 2021